Հիմնել և զարգացնել կապարի թթվի արտադրություն, որպես օրգանիկ սննդամթերք, որն ունի նաև բազմաթիվ բուժիչ հատկություններ: Հայաստանում դեռևս մեծ տարածում չունի տվյալ արտադրությունը: Հետագայում կարելի է աշխատանքներ տանել կապարի թթվի արտադրության ուղղությամբ:
Обоснование Актуальности Предложения
Կապարը օժտված է բուժիչ հատկություններով, սակայն ունի պատրաստման նրբություններ և հատուկ տեխնոլոգիա, որին մարդկանց մեծամասնությունը չի տիրապետում: Այն ունի յուրահատուկ, դուրեկան համ, էկոլոգիապես մաքուր է: Բացի այդ որոշ տարածաշրջաններում այս բուսատեսակը լայն տարածվածություն ունի: Ծրագիրն ունի զարգացման հեռանկար, քանի որ արտադրանքի ինքնարժեքը բարձր չի լինի, իսկ նպատակաուղղված գովազդի դեպքում կունենա նաև բարձր պահանջարկ:
Цели и Задачи Предложения
Ծրագրի իրագործումը ենթադրում է աշխատատեղերի ստեղծում.
կապար հավաքող բանվորներ,
բանվորներ, որոնք կաշխատեն կոնկրետ արտադրության մեջ
Пути Реализации Предложения
1. Նախագծի քննարկում
2. Նախագծի հաստատում
3. Ֆինանսավորողի որոնում
4. Արտադրությունն իրականացնելու համար համապատասխան տեղի որոշում
5. Բիզնես-պլանի մշակում և ներկայացում
6. Արտադրության սկիզբ՝ 2012թ. մայիս-հունիս
Ожидаемые Конечные Результаты Предложения
Հայաստանի Հանրապետություն
Արտասահմանյան երկրներ
You must log in to sumbit comments on this project.